FUDBALERI KUPILI VEŠ MAŠINU OPŠTOJ BOLNICI U VRŠCU

Fudbaleri i rukovodstvo OFK Vršca učinili su divan gest, kupivši Opštoj bolnici u Vršcu veš mašinu, povodom korona virusa. Sportski direktor i trener OFK Vršca, Nenad Mijailović, prisilnu pauzu provodi radno. Redovno obilazi stadion, gde se povremeno obavljaju radovi na održavanju sportskog objekta.

– Na stadionu mi je radno mesto i moja je obaveza da, u skladu sa situacijom, obiđem ga i pratim radove koje izvodi lokalno komunalno preduzeće, uz pomoć naših trenera, na zalivanju, valjanju, i mogu reći da je travnata podlohga u izvarednom stanju i prosto “vapi” za utakmicama.

Nenad Mijailovic

Na inicijativu kapitena i predsednika Lazevskog, fudbaleri su se samoinicijativno organizovali i kupili Opštoj bolnici u Vršcu veš mašinu. Igrači već tri nedelje rade po programu trenera Mijailovića.  – Možemo se nadati, napominje Mijailović, nastavku prvenstva pod uslovom da utakmice krenu početkom maja, i  da ekipe dobiju nekoliko dana za pripreme kako bi mogli fizički da odgovore nametnutim obavezama,  a da se eventualno izbegnu  povrede.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite sve vesti o vršačkom sportu

Prijava
X