KK IN MONTE: INDIVIDUALNA I FIZIČKA PRIPREMA KOŠARKAŠA

Novo u organizaciji In Monte tima je individualna i fizička priprema profesionalnih košarkaša u gradu Vršcu. Vršac kao istorijski poznata košarkaška sredina sa svojim kapacitetima nudi odlične uslove za rad i pripremu, u ponudi ima 6 košarkaških sala za rad, teretane i stadion sa atletskom stazom, takodje i brojne otvorene terene presvucene tartan podlogom.

U ponudi su i odlicni smeštajni kapaciteti poput hotela luks i srednje klase do privatnih apartmanskih smestaja. Blizina Beograda na sat vremena voznje autom, beg od gradske vreve, garantovan mir i blizina svih sportskih objekata smeštajnim kapacitetima garantuju funkcionalan boravak i čine sam čin priprema jednostavnijim i lakšim. I ono što je najbitnije od svega velika trenerska imena iz našeg tima sa enormnim iskustvom garantuju profesionalan rad u pripremi igrača za sezone sa svojim klubovima i individualnom košarkaškom usavršavanju i poboljšanju tehnike.

U našem timu su Željko Lukajić, trener koji je u svojoj bogatoj i trofejnoj karijeri vodio mnoge slavne klubove širom sveta i radio sa mnogim NBA igračima, Dušan Gvozdić trener sa velikim iskustvom u individualnom radu sa profesionalnim igračima, trenutno pomoćni trener u šampionu Japana Toyota Alvarku, takodje trener koji je radio sa velikim imenima i bio pomoćni trener u reprezentaciji Srbije u eri Dušana Dude Ivkovića i Miljan Ivanović, trener koji veći deo svoje karijere proveo u nekada najboljoj i najorganizovanijoj školi košarke u regionu KK Hemofarmu iz Vršca, trener koji je radio sa mnogim imenima koji su iz te škole izašli i formirali se kao igrači u najjačim svetskim košarkaškim ligama poput NBA i Evrolige.

Svi zainteresovani mogu nas kontaktirati u inbox stranice. Vaš In Monte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite sve vesti o vršačkom sportu

Prijava
X