KONJEVIĆ NOVI DIREKTOR OMLADINSKE ŠKOLE

Fudbalski ponos grada, omladinska škola OFK Vršac dobila je novog direktora, reč je o Nikoli Konjeviću bivšem kapitenu klase “1991” FK Partizan čiju je kompletnu školu prošao kao jedan od najboljih. Ozbiljne povrede kolena odvojile su ga od terena ali ne i od fudbala, vlasnik je UEFA A licence, kao trener radio je u Srbiji , Kini, a trenutno radi u Nemačkoj. Zajedno sa bratom Markom za veoma kratko vreme izgradili su AF Kristal koja je zajedno sa našom školom predstavljala u poslednjih 18 meseci pravu poslasticu za sve fudbalske zaljubljenike.

– Izuzetno mi je drago da smo posle razgovora sa čelnim ljudima OFK Vršac a pre svih sa direktorom Nenadom Mijailovićem uspeli da pronadjemo model i način razvoja omladinskog fudbala u budućnosti našeg grada. Gradski klub je oduvek morao i trebao da bude prioritet svih škola u gradu, jer samo tako svi zajedno možemo očekivati uspešne rezultate na svim poljima. – komentar je na imenovanje Nikole Konjevića

Na pitanje od daljem funkcionisanju AF Kristal i škole OFK Vršac na čijem je sad čelu, Konjević je dao opširan komentar.

– Drago mi je i izuzetno sam ponosan što smo uspeli da za kratko vreme sa AF Kristal napravimo sjajne rezultate, organizaciju i infrastrukturu. Dobar rad na svakom polju mora biti prepoznat i cenjen od stručnih ljudi u svakom poslu pa i u fudbalu. Uspeli smo u svemu što smo pre samog početka zamislili uz veliku finansijsku pomoć predsednika Marka Konjevića. Došao je red na veliki korak u napred, a za tako nesto bile su potrebne ovakve odluke. AF Kristal nastavlja dalje zajedno sa OFK Vršac. Verujem u ovu priču a detalje funkionisanja predstavićemo u narednim danima. Kao i uvek biće prijatnih iznenadjenja.

Ne skidajući osmeh sa lica Nenad Mijailović nije krio zadovoljstvo postavljanjem Nikole za direktora i saradnje sa AF Kristal.

– Bio sam pomalo i ljut na sebe sto jos zimus nismo angazovali direktora škole, sada mogu da kazem da smo imali sreće jer bolje rešenje od Nikole nismo mogli da dobijemo. Predstavio je sjajan program za dalji razvoj omladinskog fudbala koji su na moj predlog prihvatili predsednik Lazevski i članovi uprave. Saradnja najboljih je neminovnost u svakom ozbiljnom poslu. Spojili smo kvalitet, trenere, znanje, volju i ljubav prema fudbalu. Stucnost svih trenera iz ove price i sjajno rukovodjenje Lazevskog i Marka Konjevića sigurno će u budućnosti fudbal u gradu podići na još viši nivo.

Uskro će biti predstavljeni svi treneri u radu sa mladjim kategorijama, kao i zamenik direktora, sekretar omladinske škole i način funkcionisanja Omladinske škole OFK Vršac i AF Kristal.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite sve vesti o vršačkom sportu

Prijava
X