OFK VRŠAC NASTAVLJA SA TRENINZIMA

Od sutra seniorska ekipa OFK Vršac nastavlja sa treninzima posle gotovo dva meseca pauze, u specijalnim uslovima propisanim od nadležnih organa, rad će se odvijati u grupama od 9 igrača.
Nadležni u klubu obezbedili su sve uslove za treniranje i pokazali koliko je klub i u ovim teškim vremenima po ekipne sportove stabilan i organizovan

“Ljudi u klubu su pripremili sve da možemo da radimo, održimo rastojanje i ne rizikujemo zdravlje naših članova. Igrači koji nisu iz Vršca nisu u obavezi da se od sutra pojave na treninzima, njima smo angažovali individualne trenere sa kojima će raditi u svojim mestima. Testiraćemo veliki broj mladih igrača iz omladinske škole” komentar je alfe i omege najuspešnijeg vršačkog sportskog kolektiva Nenada Mijailovića.

Nenad Mijailović

Gotovo dve stotine mališana sa velikim nestrpljenjem čeka na povratak u trenažni proces a omladinska škola, ponos našeg grada, uvek je tema broj jedan kod trenera Mijailovića:

” Očekujemo da se uskoro situacija oko virusa stabilizuje i da budu mogući uslovi za trening za naše najmlađe, miwljenja sam da se taj dan bliži ali svakako terbamo biti strpljivi, iako treninga nema, u školi aktivnosti ima pre svega na njenoj još boljoj organizaciji i nadogradnji, uskoro će biti opširnijih informacija na tu temu” – završio je Mijailović.

Rad će se odvijati u šest grupa, na glavnom i pomoćnom terenu, podsetićemo da će treninzi biti zatvorenog tipa uz dozvoljen broj igrača i članova stručnog štaba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite sve vesti o vršačkom sportu

Prijava
X