SAOPŠTENJE OFK VRŠCA I AF KRISTAL

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić otvorio je “Mali sajam sporta“ u Vršcu, koji je na trgu Svetog Teodora Vršačkog danas održan u organizaciji ministarstva, Sportskog saveza Srbije, Sportskog saveza Grada Vršca i uz podršku lokalne samouprave.

Povodom sve učestalijeg pominjanja našeg kluba na raznim mestima u vidu spašavanja ličnih interesa i nedostataka samoprocene i pre svega ličnih kvaliteta, pozicije u odredjenoj situaciji,nas klub je dužan da se obrati svim našim članovima i roditeljima koji su prepoznali kvalitet i jasnu viziju rada:

Kako bismo izbegli dvosmisleno tumačenje stvari bićemo kratki i jasni:
SARADNJA AF KRISTAL-OFK VRSAC JE DOGOVORENA NA OBOSTRANO ZADOVOLJSTVO I DOBROBIT SVE DECE U GRADU,već posle 7 dana zajedničkog rada ono što je ispred nas je više nego jasno i bićemo privilegovani da budemo deo ovog sjajnog projekta.
Nakon kratkih razgovora koji su vodjeni sa ljudima iz fudbala, koji se bave istim poslom ali na drugačiji način DO DOGOVORA NIJE DOSLO I NEĆE DOĆI (zbog nerazumevanja i različitih planova za budućnost) tu završavamo visenedeljno manipulisanje našim imenom u javnosti i medju roditeljima. (svaka dalja ideja i priča na ovu temu je LAŽ!!

Svako ima pravo da radi na svoj način i u svom DVORIŠTU i vreme je da svi počnu da se bave svojim radom i prave planove na osnovu sopstvenog rada i mogućnosti a ne TUĐEG!!!

Svaki naš novi član je SAMOSTALNO prepoznao kvalitet i uslove koje nudimo i priključio nam se na ovom putu uspeha i svaka druga ideja i lažna skromnost kako su deca usmerena kod nas je ponovo LAŽ!!!
Nema potrebe USMERAVATI igrače bilo gde,odabir je individualan kod svakog pojedinca.

MI SE VIŠE NECEMO BAVITI STVARIMA VAN TERENA (iako je nekima samo to preostalo,ali mi nećemo biti deo tih teorija i naš fokus ostaje na pravim stvarima i radu sa decom) NEGO SE VRACAMO ORGANIZACIJI TURNIRA,UTAKMICA I SVEGA ONOGA ŠTO NAS OČEKUJE U BUDUĆNOSTI.Prošlost i zlonamerne priče ostavljamo svima koji su za to zainteresovani

“Kada nekoga želite da posetite i dolazite mu u kuću, ulazite na vrata a ne kroz odzak”

*Uskoro ćemo Vas obavestiti o svim detaljima o Prestižnom Turniru u Nemačkoj na kojem će sve naše ekipe učestvovati sledeće godine,u organizaciji Američke Akademije Fudbala u Evropi

HVALA NA POVERENJU

Komisija za Omladinski Fudbal OFK VRSAC-AF KRISTAL


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite sve vesti o vršačkom sportu

Prijava
X