SPORTISTI DELILI PAKETE NAJUGROŽENIJIMA

SPORTISTI DELILI PAKETE NAJUGROŽENIJIMA

Fudbaleri i članovi OFK Vršac odazvali su se da pomognu u podeli paketa za penzionere u ovim vanrednim trenucima za našu zemlju. Izabranici Nenada Mijailovića su ranije na predlog Vokjana Sarajlina i kapitena Lazevskog donirali veš mašinu Opštoj bolnici u Vršcu koja je u tom trenutku bila preko potrebna. Ovim gestovima klub pokazuje koliko se odgovorno ponaša i pomaže koliko je u mogućnosti.

” Naša je obaveza da pomognemo koliko možemo, pre svega našim najstarijim meštanima koji su najugroženiji u ovoj borbi. Takođe, svaka čast medicinarima, oni su na prvoj linij fronta protiv nevidljivog protivnika. Pozivam sve ljude na disciplinu i odgovorno ponašanje” , rekao je Vojkan Sarajlin.

” Ponosam sam na momke, odazivaju se na svaku akciju. Sjajni momci koji i sada pokazuju svoje kvalitete, ovog puta van terena”, izjavio je trener Nenad Mijailović. U pomoći oko podele paketa za najstarije pored kolektiva OFK Vršca, bili su i ostali elitni sportisti iz grada, reprezentativka Srbije u košarci Tamara Radočaj, košarkaš FMP-a Stefan Momirov i olimpijac tekvondista Damir Fejzić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite sve vesti o vršačkom sportu

Prijava
X