VANDALIZAM NA GRADSKOM STADIONU (VIDEO)

U ranim jutarnjim časovima NN osoba je srušila dva polja ograde oko stadiona neposredno pored Centra Milenijum. Slučaj je prijavljen policiji, a postoji i video zapis koji možete pogledati u prilogu.
“Teško je pravim rečima opisati ovakvu ljudsku kreaturu koja svoj bes iskaljuje na ogradi. Pored tog incidenta pre dve večeri grupa maloletnika je pokušala da zapali atletsku tartan stazu. Paljenje je sprečeno zahvaljujući savesnim građanima koji slučaj prijavili policiji i gde je patrola došla na lice mesta.
“Nama ostaje da se nadamo da će nadležni organi uspeti da spreče ovakve pojave koje ne služe na čast ni jednom građanini Vršca” kažu iz OFK Vršca.

VANDALIZAM NA GRADSKOM STADIONUU ranim jutarnjim časovima NN osoba je srušila dva polja ograde oko stadiona neposredno pored Centra Milenijum. Slučaj je prijavljen policiji, a postoji i video zapis koji možete pogledati u prilogu. Teško je pravim rečima opisati ovakvu ljudsku kreaturu koja svoj bes iskaljuje na ogradi. Pored tog incidenta pre dve večeri grupa maloletnika je pokušala da zapali atletsku tartan stazu. Paljenje je sprečeno zahvaljujući savesnim građanima koji slučaj prijavili policiji i gde je patrola došla na lice mesta. Nama ostaje da se nadamo da će nadležni organi uspeti da spreče ovakve pojave koje ne služe na čast ni jednom građanini Vršca.

Posted by OFK Vršac on Недеља, 28. јун 2020.

1 thought on “VANDALIZAM NA GRADSKOM STADIONU (VIDEO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite sve vesti o vršačkom sportu

Prijava
X